Reboot-Camp

Reboot-Camp

Tijdens de Reboot-week begeleiden de professionals van 1.2.b-fitt je bij het maken van de juiste keuzes en het aannemen van een nieuwe gezonde leefstijl.  
Deze compleet verzorgde week is inclusief overnachtingen, voeding, trainingen, teambuildingsactiviteiten en leefstijladviezen. 
EET en leer met gezonde voeding, BEWEEG en train dagelijks, RELAX op de juiste momenten

Organisatoren: Bij Ceulemans en 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum

Wanneer: 21 juni t/m 28 juni 2021
Waar: Bij Ceulemans, Kerkeveld 10 in Beers

Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een eigen kamer met eigen sanitair.

Ga de uitdaging aan en herstart je leefstijl.
Een mooier cadeau kan je jezelf niet geven!
Inschrijven:


Het Reboot-Camp is een initiatief van 'Bij Ceulemans - Groepsaccommodatie en zeilen' en  '1.2.b -fitt Sport- en gezondheidscentrum'.
Waar trainers en leefstijladviseurs over het algemeen een beperkte coachtijd hebben en de deelnemer vervolgens weer alleen het bos wordt ingestuurd, is er met dit Reboot-Camp de mogelijkheid om de deelnemers de hele week te trainen en te coachen in beweging, voeding en ontspanning.
Bij deze compleet verzorgde week wordt er iedere dag een volledig programma, voorzien van voeding, sport of ontspanning aangeboden. Een combinatie van deze drie pijlers wordt natuurlijk dagelijks toegepast en bestaat bijvoorbeeld uit diverse trainings- en ontspanningsactiviteiten waarin onder andere aandacht wordt besteed aan het maken van verantwoorde keuzes en het bereiden van gezonde voeding.
Je kan hierbij denken aan sportactiviteiten, kookworkshops en ontspanningsactiviteiten op het water en rondom het prachtige natuurgebied aan de Kraaijenbergse plassen.
In deze week, waar ruimte is voor 12 deelnemers, krijg je alle handvatten aangereikt voor een echte Reboot!
Wil je graag wat meer informatie dan kan dit per mail naar info@12b-fitt.nl of info@bijceulemans.nl