Groepsaccommodatie Beers

Zoekt u een groepsaccommodatie in Beers? Dan heeft u deze gevonden. Wij bieden twee groepsaccommodaties waar u met uw familie, vrienden, collega’s of kennissen kunt verblijven en een heerlijke tijd kunt hebben. U kunt er zowel ontspannen als actieve dingen doen en zowel vergaderen als recreëren.

Groepsaccommodatie Beers

Sportieve activiteiten
Wanneer u in een groepsaccommodatie in Beers bent, wilt u er natuurlijk ook weleens op uit. Sportieve activiteiten zijn er dan ook zeker weten te doen.

  • Zeilen
  • Kanovaren
  • Vlotten bouwen en varen
  • Wandelen
  • Fietsen

Wandelen en fietsen in de buurt
Direct aan onze accommodatie liggen de Kraaijenbergse Plassen: dit is een watersportgebied van ongeveer 400 hectare. De plassen zijn ontstaan als gevolg van zand- en grindwinning. Rondom de plassen ligt een prachtig natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook is er een groot strand met roei- en surffaciliteiten en zijn er volop andere mogelijkheden zoals vissen, zeilen en kanotochten. Op loopafstand ligt het dorpje Linden met de jachthaven 't Loo met ruim 200 ligplaatsen. Op de vierde dag van de Nijmeegse Vierdaagse passeren de wandelaars het dorpje bovendien onze accommodatie.

Landgoed Tongelaar
Landgoed Tongelaar is een groot landgoed van 490 hectare dat in de gemeenten Mill en Sint Hubert, Grave en Cuijk ligt. Het gebied bevindt zich tussen Mill en Escharen in de provincie Noord-Brabant en is sinds 1978 eigendom van de Stichting het Brabants Landschap. Het landgoed behoort vanouds tot het kasteel van het merendeel van dit natuurgebied is cultuurgrond, afgewisseld met bos, lanen en houtwallen. In het gebied liggen een aantal oude boerderijen die traditioneel tot het kasteel behoorden. Een enkele boerderij ligt zelfs op een terp.

Geschikt voor iedereen
Onze groepsaccommodatie in Beers wordt regelmatig gebruikt voor scholen en sportclubs. Aangezien er veel activiteiten in de buurt zijn te doen is dit een erg goede oplossing. De leerlingen of kinderen kunnen lekker met elkaar sporten en bovendien leren ze elkaar beter kennen. Deze combinatie is dan ook zeer geschikt voor groepen die pas bij elkaar zijn.

Meer informatie over onze accommodaties
Wilt u meer weten over onze groepsaccommodatie in Beers of heeft u nog vragen? Neem dan eens vrijblijvendcontact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.