Vakantiewoning Cuijk

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in de buurt van Cuijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 60 personen en zijn dan ook erg geschikt voor groepen.

Vakantiewoning Cuijk

Een vakantiewoning in Cuijk kan in veel verschillende gevallen erg leuk zijn. Gaat u bijvoorbeeld op familieweekend? Daar zijn onze accommodaties erg geschikt voor. Onze vakantieboerderije is geschikt voor maximaal 60 personen en verdeeld over diverse kamers. Met onze kast met spelletjes en boeken hoeft u zich niet te vervelen en ook de activiteiten buiten de deur zijn enorm.

  • Zeilen
  • Kanovaren
  • Vlotten bouwen en varen
  • Wandelen
  • Fietsen

Het dorp Cuijk
Een bekende legende is dat Cuijk ooit stadsrechten heeft gehad, maar deze verkocht heeft aan het dorp Grave dat nu een stad is. Of dit waar is weet niemand. De naam Cuijk is in ieder geval afgeleid van het Keltische woord “Keukja” wat kromming betekent. Dit duidt op de kromming of bocht in de Maas ter hoogte van Cuijk. Keukja werd later door de Romeinen verbasterd tot “Ceuclum” en zo ontstond uiteindelijk de naam Cuijk.

Het dorpje is het culturele hart van het Land van Cuijk. In diverse musea treft u vele lokale, regionale, nationale en zelfs internationale cultuurhistorische schatten. Daarnaast is er een groot aantal kunstenaars actief. Naast deze cultuur zijn er nog tal van andere bezienswaardigheden. Cuijk is dan ook een gemeente waar voor iedereen wat te beleven is. In het weekend is er de bekende vrije markt: hierbij vindt u ruim 1500 kramen die deze overdekte en verwarmde vrije markt tot een paradijs voor snuffelaars, knutselaars en verzamelaars maakt. U vindt u er zowel nieuwe als gebruikte artikelen, antiek en gewone leuke hebbedingetjes.

Vakantiewoning Cuijk
Bent u op zoek naar een vakantiewoning in de buurt van Cuijk? Bij Ceulemans kunt u terecht voor twee prachtige accommodaties in een omgeving waar veel te doen is. Onze boerderij is gelegen aan de Kraaijenbergse Plassen. U kunt hier terecht voor twee groepsaccommodaties waar u kunt verblijven met bijvoorbeeld uw familie, collega’s, vrienden of clubgenoten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en beschikbare data? Neem dan eens contact met ons op.