Leren zeilen Nijmegen

Wilt u leren zeilen in Nijmegen? Dat is mogelijk Bij Ceulemans! In onze prachtige omgeving kunt u leren zeilen en genieten van het water.

Leren zeilen Nijmegen

Zeilen in de buurt van Nijmegen
Voor het ondernemen van veilige en verantwoorde zeiltochten is naast praktische kennis, ook een optimaal gevoel van zelfvertrouwen een voorwaarde. Een goede voorbereiding stelt u dan ook in staat om snel en zonder stress te genieten van alles wat het zeilen zo bijzonder maakt. Dit kunt u allemaal leren. Met het leren zeilen in Nijmegen bij Ceulemans leert u alle kneepjes van het vak. Zeilen kan bij ons met groepen tot en met maar liefst 30 personen. Per boot moet er minimaal één persoon zijn met voldoende zeilervaring. Middels een klein zeilrondje kunt u deze ervaring aantonen. Een weekend zeilen kan bij ons met groepen tot en met 24 personen. U krijgt dan twee dagen zeilles van een ervaren instructeur.

De omgeving
Wanneer u aan het zeilen bent wilt u natuurlijk ook kunnen genieten van de omgeving om u heen. Nijmegen is een erg leuke stad waar u naast zeilen ook andere dingen kunt beleven. Nijmegen is gelegen op een heuvelrug aan de oevers van de Waal, waar het al eeuwenlang een grote aantrekkingskracht op mensen uitoefent. Het is een echte toeristenstad en de bezoekers zijn dan ook dol op het stadscentrum. Het winkelaanbod is gevarieerd en kwalitatief goed met haar moderne winkelcentra en knusse winkeltjes.

Bij het leren zeilen in Nijmegen rond de zomer, is het erg gezellig in Nijmegen. Deze stad heeft namelijk vele terrasjes waarop u heerlijk van de zon en met een drankje kunt genieten. Bovendien heeft Nijmegen op cultuurgebied veel bieden:

  • Filmhuis Lux
  • Museum het Valkhof
  • Het natuurmuseum
  • Het Nationaal Fietsmuseum Velorama
  • De Stevenskerk
  • De Waalkade
  • Diverse parken

Bovenstaande bezienswaardigheden en activiteiten zijn zeker een bezoekje waard wanneer u aan het leren zeilen in Nijmegen bent. Ook wanneer u houdt van fietsen en wandelen komt u aan uw trekken.

Meer weten over leren zeilen in Nijmegen?
Bent u benieuwd hoe u precies leert zeilen en hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden en de beschikbare data te bespreken.