Zeilkamp Noord Brabant

Zeilkamp Noord Brabant

Bent u geïnteresseerd in een zeilkamp in Noord Brabant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In deze prachtige omgeving kunt u heerlijk zeilen: voor zowel beginners als gevorderden.

Zeilkamp Noord Brabant

 

Zeilkamp Noord Brabant: voor wie?
Een zeilkamp in Noord Brabant is eigenlijk geschikt voor iedereen. Of u nu met uw familie bent, collega’s, vrienden of kennissen: tijdens een zeilkamp kunt u elkaar beter leren kennen, heeft u lol met elkaar en kunt u genieten van deze heerlijke watersport. Ook voor scholen of voor een sportclub kan een zeilkamp erg gaaf zijn. Tijdens een zeilkamp kunt u zich zowel inspannen als ontspannen en zowel vergaderen als gezellig kletsen.

Wanneer een bepaalde groep voor het eerst bij elkaar is, dan kan een zeilkamp in Noord Brabant erg geschikt zijn om elkaar beter te leren kennen. Dit gebeurt dan allemaal ook nog eens op een sportieve manier. Voor verschillende scholen en sportclubs is dit vaak erg populair. Tijdens het zeilen zelf kunnen de leerlingen, kinderen of volwassenen gezellig met elkaar praten, maar ook samenwerken. Daarom is een zeilkamp vaak ook zo geschikt voor groepen.

Zeilkamp Bij Ceulemans
Zeilen kan bij ons met groepen tot en met maar liefst 30 personen. Per boot moet er minimaal één persoon zijn met voldoende zeilervaring. Middels een klein zeilrondje kunt u deze ervaring aantonen. Een weekend zeilen kan bij ons met groepen tot en met 24 personen. U krijgt dan twee dagen zeilles van een ervaren instructeur. Wanneer u op zeilkamp bent kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving van Noord Brabant. De volgende uitstapjes en bezienswaardigheden kunt u hierbij meepakken:

  • Wandelen en fietsen rondom de Kraaijenbergse plassen
  • Het dorp Cuijk
  • Het vestingstadje Grave
  • Landgoed Tongelaar
  • Recreatiegebied De Kuilen

Bovenstaande activiteiten zijn erg leuk om te doen terwijl u in de omgeving van Noord Brabant bent. De omgeving van onze accommodaties leent zich dan ook uitstekend voor heerlijke wandel- en fietstochten en uitstapjes naar diverse bezienswaardigheden.

Bent u wel benieuwd naar een zeilkamp in Noord Brabant? Neem dan gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbare data.