Vakantieboerderij Noord Brabant

Wilt u een vakantieboerderij in Noord Brabant huren? Bij Ceulemans is dat mogelijk. Wij hebben twee mooie accommodaties in de buurt van het dorpje Beers. De omgeving is prachtig en er valt veel te beleven.

Vakantieboerderij Noord Brabant

Een vakantieboerderij in Noord Brabant kan in veel verschillende gevallen erg leuk zijn. Gaat u bijvoorbeeld op familieweekend? Daar zijn onze accommodaties erg geschikt voor. Onze  boerderij is geschikt voor maximaal 60 personen en hebben diverse kamers. Met onze kast met spelletjes en boeken hoeft u zich niet te vervelen en ook de activiteiten buiten de deur zijn enorm. De volgende bezienswaardigheden en uitstapjes kunt u eens doen tijdens uw familieweekend:

  • Wandelen en fietsen rondom de Kraaijenbergse plassen
  • Het dorp Cuijk
  • Het vestingstadje Grave
  • Landgoed Tongelaar
  • De Ooijpolder
  • Millinger theetuin
  • Recreatiegebied De Kuilen

Bent u meer van de sportievere activiteiten? Ook dan komt u aan uw trekken. Bij ons kunt u onder andere zeilen, kanovaren, vlotten bouwen en vlotten varen. Samen met uw familie kan dit erg gezellig zijn en kunt u werken aan de familieband.

Vakantieboerderij Noord Brabant
Niet alleen voor families kan een vakantieboerderij in Noord Brabant erg leuk zijn. Ook voor andere situaties is dit erg geschikt. Wanneer u er eens met uw vriendengroep op uit wil is dit eens wat anders. U kunt een weekendje weg gaan in een hotel waarbij u eigenlijk allemaal apart van elkaar bent. Maar is het niet veel leuker om lekker samen te zijn en dingen te ondernemen? Dan is een vakantieboerderij erg geschikt. Dit geldt hetzelfde voor een bedrijfsuitje met collega’s.

Onze accommodaties worden ook regelmatig gebruikt voor scholen en sportclubs. Aangezien er veel activiteiten in de buurt zijn te doen is dit een erg goede oplossing. De leerlingen of kinderen kunnen lekker met elkaar sporten en bovendien leren ze elkaar beter kennen. Deze combinatie is dan ook zeer geschikt voor groepen die elkaar nog maar net kennen.

Een vakantieboerderij huren
Wilt u meer weten over onze vakantieboerderij in Noord Brabant? U kunt gerust eens contact met ons opnemen om de mogelijkheden en de beschikbare data te bespreken.