Huisje huren Noord Brabant

Noord Brabant is een prachtige omgeving waar u een huisje kunt huren Bij Ceulemans. Onze mooie boerderij is gelegen aan de Kraaijenbergse plassen bij het dorpje Beers. Wij bieden twee groepsaccommodaties waar u met uw familie, vrienden, collega’s of kennissen kunt verblijven en een heerlijke tijd kunt hebben. U kunt er zowel ontspannen als actieve dingen doen en zowel vergaderen als recreëren. Dus wilt u een huisje huren in Noord Brabant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Huisje huren Noord Brabant

Onze accommodaties
Bij ons kunt u terecht in twee verschillende accommodaties:

  • Onder zeil
  • In het riet

Deze eerste accommodatie is 300 vierkante meter en is geschikt voor maximaal 30 personen. Het is een mooie boerderij die van alle gemakken is voorzien. Het heeft diverse tweepersoonskamers en een aantal driepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair en de keuken heeft zelfs een vaatwasser. In de boerderij vindt u een kast vol met spelletjes en boeken zodat u zich zeker niet hoeft te vervelen. Bovendien is er draadloos internet beschikbaar.

De accommodatie “In het riet” is 200 vierkante meter en tevens geschikt voor maximaal 30 personen. Het verschil met de vorige accommodatie is dat deze twee 10-persoonskamers heeft, één 6-persoonskamer en twee tweepersoonskamers. In totaal zijn er drie badkamers en vijf toiletten. Deze accommodatie is wellicht meer geschikt voor schoolkampen en sportclubs. Ook wanneer u er geen problemen mee heeft om met meerdere mensen op een kamer te slapen is deze accommodatie erg geschikt.

Activiteiten in de omgeving
Wanneer u een huisje gaat huren in Noord Brabant, dan wilt u natuurlijk wel dat daar wat te beleven valt en dat u wat activiteiten kunt doen. Dat zit bij ons wel goed. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan zeilen, kanovaren, vlotten bouwen, vlotten varen, fietsen en picknicken. U heeft dus altijd wel wat te doen: zowel bij slecht als goed weer. Bij goed weer kunt u er lekker op uit gaan en bij slecht weer blijft u in de boerderij met de leuke spelletjes.

Wilt u een huisje huren in Noord Brabant en meer weten over onze twee verschillende huisjes? Kijk dan eens op onze website voor meer informatie en foto’s. Heeft u nog vragen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden en de beschikbare data te bespreken.