Huisje huren Noord Brabant

Noord Brabant is een prachtige omgeving waar u een huisje kunt huren Bij Ceulemans. Onze mooie boerderij is gelegen aan de Kraaijenbergse plassen bij het dorpje Beers. Wij bieden twee groepsaccommodaties waar u met uw familie, vrienden, collega’s of kennissen kunt verblijven en een heerlijke tijd kunt hebben. U kunt er zowel ontspannen als actieve dingen doen en zowel vergaderen als recreëren. Dus wilt u een huisje huren in Noord Brabant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Huisje huren Noord Brabant

Onze accommodatie
‚ÄčOnze groepsaccommodatie heeft 60 bedden, verdeeld over 14 kamers.
Een kamer bevindt zich op de begane grond.

De accommodatie kan van oudsher verdeeld worden in twee gedeeltes, te weten Onder zeil en In het riet.

Allebei hebben ze een gezellige woonruimte met een open karakter. Doordat de keukens, de eetruimten en de zithoeken in elkaar overlopen ben je altijd samen.

De keukens zijn van alle gemakken voorzien en beschikken onder meer over een vaatwasser, oven, magnetron, koelkasten.

Even relaxen in de zithoek kan met  het draadloos internet. Boeken, tijdschriften en spelletjes zijn ook aanwezig. Voor de allerkleinste kunnen we zorgen voor kinderstoelen, speelkleed, box, speeltjes en spelletjes.

Door de openslaande deuren kunt u op het terras genieten van de rust en de natuur. Het weiland naast de boerderij biedt voldoende ruimte voor sport en spel. In de kindertuin kan zorgeloos en veilig worden gespeeld door grote en kleine kinderen. Bij warm weer is het heerlijk afkoelen in het water.

U heeft de keuze uit 14 slaapkamers.  De kamers van Onder zeil hebben een eigen wc, wastafel en douche. Eén van de 2-persoonskamers bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een ligbad.

Activiteiten in de omgeving
Wanneer u een huisje gaat huren in Noord Brabant, dan wilt u natuurlijk wel dat daar wat te beleven valt en dat u wat activiteiten kunt doen. Dat zit bij ons wel goed. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan zeilen, kanovaren, vlotten bouwen, vlotten varen, fietsen en picknicken. U heeft dus altijd wel wat te doen: zowel bij slecht als goed weer. Bij goed weer kunt u er lekker op uit gaan en bij slecht weer blijft u in de boerderij met de leuke spelletjes.

Wilt u een huisje huren in Noord Brabant en meer weten over onze twee verschillende huisjes? Kijk dan eens op onze website voor meer informatie en foto’s. Heeft u nog vragen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden en de beschikbare data te bespreken.