Zeilcursus volwassenen

Heeft u altijd al eens willen zeilen, maar is het er nooit echt van gekomen? Ook als u volwassen bent kan eenzeilcursus volwassenen erg leuk en interessant zijn.

Zeilcursus volwassenen

Zeilcursus voor volwassenen
Samen met anderen leert u zeilen in een ontspannen sfeer. Het enige waar u aan hoeft te denken is om lekker te gaan zeilen. ’s Avonds kunt u heerlijk ontspannen en kletsen met de andere cursisten. Het maakt niet uit hoeveel zeilervaring u heeft. In iedere groep zitten zowel beginners als ervaren zeilers. Per boot is er een instructeur met ruime zeilervaring.

Aan de Kraaijenbergse plassen bij het dorpje Beers kunt u een zeilcursus voor volwassenen volgen. U kunt verblijven in onze groepsaccommodaties en genieten van de natuur en de omgeving. Naast het zeilen zijn er elders op de plassen en in de directe omgeving ook volop andere activiteiten mogelijk. Voorbeelden van deze activiteiten zijn:

  • Kanovaren
  • Vlotten bouwen
  • Wandelen
  • Fietsen

Wat hiernaast ook erg leuk is om naartoe te gaan is het vestingstadje Grave. Deze stad is ontstaan rond het jaar 1140. Het is een romantisch plaatsje gelegen aan de Maas, waar u in het oude centrum en op de vele terrassen heerlijk kunt genieten. De binnenstad bevat bovendien veel oude gebouwen en woningen, waarvan er een aantal als gemeentelijk monument aangewezen zijn. Een groot aantal restauraties is voltooid en samen met de gerealiseerde nieuwbouw heeft de stad een bijzondere sfeer.

Meer informatie over de zeilcursus volwassenen?
Het is nooit te laat om als volwassene een zeilles te gaan volgen. Laat u verrassen en doe een zeilcursus voor volwassenen. U zult versteld staan van hoe leuk dit is en u zult er bovendien veel van leren. U leert niet alleen meer over zeilen, maar u leert ook ander mensen kennen. Dit is een combinatie die voor veel mensen erg interessant is: zowel leren zeilen als nieuwe contacten op doen. Onze zeilcursus belooft sowieso een geweldige tijd te worden. Bent u geïnteresseerd? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.