Groepsaccommodatie Nijmegen

Zoekt u een groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden twee groepsaccommodaties waar u met uw familie, vrienden, collega’s of kennissen kunt verblijven en een heerlijke tijd kunt hebben. U kunt er zowel ontspannen als actieve dingen doen en zowel vergaderen als recreëren.

Groepsaccommodatie Nijmegen

Groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen
Een groepsaccommodatie in Nijmegen kan in veel verschillende gevallen erg leuk zijn. Gaat u bijvoorbeeld op familieweekend? Daar zijn onze accommodaties erg geschikt voor. Onze accommodatie is geschikt voor maximaal 60 personen en hebben diverse kamers.

De Ooijpolder
De Ooijpolder is een prachtig gebied om in te wandelen. Het ligt ten oosten van Nijmegen en kenmerkt zich door een uitgestrekt landschap met kleine dorpen, boerderijen en mooie natuur. De afgelopen tien jaar heeft de Landinrichtingscommissie Ooijpolder veel gedaan aan extra natuurontwikkeling. Hierdoor is het gebied nog aantrekkelijker geworden. Om dit resultaat publiekelijk te delen zijn er samen met een groep agrarische ondernemers tien wandelroutes over het boerenland gerealiseerd. Deze routes variëren van 3 tot 10 kilometer en leiden langs opvallende elementen in het landschap. De routes lopen veelal over boerenland, waardoor ze onderhouden worden uit de boeren uit het gebied.

Overige activiteiten in Nijmegen
Nijmegen is een erg leuke stad waar u veel dingen kunt beleven. Het is een echte toeristenstad en de bezoekers zijn dan ook dol op het stadscentrum. Het winkelaanbod is gevarieerd en kwalitatief goed met haar moderne winkelcentra en knusse winkeltjes. In de zomer is het erg gezellig in Nijmegen. Deze stad heeft namelijk vele terrasjes waarop u heerlijk van de zon en met een drankje kunt genieten. Bovendien heeft Nijmegen op cultuurgebied veel te bieden:

  • Filmhuis Lux
  • Museum het Valkhof
  • Het natuurmuseum
  • Het Nationaal Fietsmuseum Velorama
  • De Stevenskerk
  • De Waalkade
  • Diverse parken

Bovenstaande bezienswaardigheden en activiteiten zijn zeker een bezoekje waard wanneer u in een groepsaccommodatie in Nijmegen bent. Ook wanneer u houdt van fietsen en wandelen komt u zeker aan uw trekken.

Meer weten over onze groepsaccommodatie?
Bent u benieuwd hoe onze groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen eruit ziet? Bekijk dan eens onze website voor foto’s en meer informatie.