Groepsaccommodatie Cuijk

Cuijk is een prachtig dorpje waar u een groepsaccommodatie kunt huren Bij Ceulemans. Onze mooie boerderij is gelegen aan de Kraaijenbergse plassen bij het dorpje Beers. Wij bieden twee groepsaccommodaties waar u met uw familie, vrienden, collega’s of kennissen kunt verblijven en een heerlijke tijd kunt hebben. U kunt er zowel ontspannen als actieve dingen doen en zowel vergaderen als recreëren. Dus bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Cuijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Groepsaccommodatie Cuijk

Onze accommodatie
Onze groepsaccommodatie heeft 60 bedden, verdeeld over 14 kamers.
Een kamer bevindt zich op de begane grond.

De accommodatie kan van oudsher verdeeld worden in twee gedeeltes, te weten Onder zeil en In het riet.

Allebei hebben ze een gezellige woonruimte met een open karakter. Doordat de keukens, de eetruimten en de zithoeken in elkaar overlopen ben je altijd samen.

De keukens zijn van alle gemakken voorzien en beschikken onder meer over een vaatwasser, oven, magnetron, koelkasten.

Even relaxen in de zithoek kan met  het draadloos internet. Boeken, tijdschriften en spelletjes zijn ook aanwezig. Voor de allerkleinste kunnen we zorgen voor kinderstoelen, speelkleed, box, speeltjes en spelletjes.

Door de openslaande deuren kunt u op het terras genieten van de rust en de natuur. Het weiland naast de boerderij biedt voldoende ruimte voor sport en spel. In de kindertuin kan zorgeloos en veilig worden gespeeld door grote en kleine kinderen. Bij warm weer is het heerlijk afkoelen in het water.

U heeft de keuze uit 14 slaapkamers.  De kamers van Onder zeil hebben een eigen wc, wastafel en douche. Eén van de 2-persoonskamers bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een ligbad.

Activiteiten
Wanneer u in een groepsaccommodatie in Cuijk bent, wilt u er natuurlijk ook wel eens op uit. Sportieve activiteiten zijn er dan ook zeker weten te doen.

  • Zeilen
  • Kanovaren
  • Vlotten bouwen en varen
  • Wandelen
  • Fietsen

Wanneer u een paar uur met de kano vaart op de Kraaijenbergse Plassen, dan bent u lekker sportief bezig en tegelijkertijd kunt u genieten van de prachtige natuur. Kanovaren kan bij ons met groepen van 12 tot en met 24 personen. In een kano passen twee tot drie personen. Wilt u onderweg aanleggen en gezellig gaan lunchen? Dan regelen wij met alle plezier een picknick voor u.

Groepsaccommodatie in Cuijk
Wilt u meer informatie over onze groepsaccommodatie in Cuijk? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden en de beschikbare data te bespreken.