Groepsaccommodatie Cuijk

Cuijk is een prachtig dorpje waar u een groepsaccommodatie kunt huren Bij Ceulemans. Onze mooie boerderij is gelegen aan de Kraaijenbergse plassen bij het dorpje Beers. Wij bieden twee groepsaccommodaties waar u met uw familie, vrienden, collega’s of kennissen kunt verblijven en een heerlijke tijd kunt hebben. U kunt er zowel ontspannen als actieve dingen doen en zowel vergaderen als recreëren. Dus bent u op zoek naar eengroepsaccommodatie in Cuijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Groepsaccommodatie Cuijk

Onze accommodaties
Bij ons kunt u terecht in twee verschillende accommodaties. De eerste accommodatie is 300 vierkante meter en is geschikt voor maximaal 30 personen. Het is een mooie boerderij die van alle gemakken is voorzien. Het heeft diverse tweepersoonskamers en een aantal driepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair en de keuken heeft zelfs een vaatwasser. In de boerderij vindt u een kast vol met spelletjes en boeken zodat u zich zeker niet hoeft te vervelen. Bovendien is er draadloos internet beschikbaar.

De tweede is 200 vierkante meter en tevens geschikt voor maximaal 30 personen. Het verschil met de vorige accommodatie is dat deze twee 10-persoonskamers heeft, één 6-persoonskamer en twee tweepersoonskamers. In totaal zijn er drie badkamers en vijf toiletten. Deze accommodatie is wellicht meer geschikt voor schoolkampen en sportclubs. Ook wanneer u er geen problemen mee heeft om met meerdere mensen op een kamer te slapen is deze accommodatie erg geschikt.

Activiteiten
Wanneer u in een groepsaccommodatie in Cuijk bent, wilt u er natuurlijk ook wel eens op uit. Sportieve activiteiten zijn er dan ook zeker weten te doen.

  • Zeilen
  • Kanovaren
  • Vlotten bouwen en varen
  • Wandelen
  • Fietsen

Wanneer u een paar uur met de kano vaart op de Kraaijenbergse Plassen, dan bent u lekker sportief bezig en tegelijkertijd kunt u genieten van de prachtige natuur. Kanovaren kan bij ons met groepen van 12 tot en met 24 personen. In een kano passen twee tot drie personen. Wilt u onderweg aanleggen en gezellig gaan lunchen? Dan regelen wij met alle plezier een picknick voor u.

Groepsaccommodatie in Cuijk
Wilt u meer informatie over onze groepsaccommodatie in Cuijk? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden en de beschikbare data te bespreken.