Vakantiewoning Beers

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Beers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Ceulemans kunt u terecht voor twee prachtige accommodaties in een omgeving waar veel te doen is. Onze boerderij is gelegen aan de Kraaijenbergse plassen bij het dorpje Beers. U kunt hier terecht voor een groepsaccommodatie waar u kunt verblijven met bijvoorbeeld uw familie, collega’s, vrienden of clubgenoten. Er is veel te beleven: zo zijn er sportieve activiteiten te doen, maar kunt u er ook ontspannen of vergaderen.

Vakantiewoning Beers

Activiteiten
Wanneer u in een vakantiewoning in Beers bent, wilt u er natuurlijk ook wel eens op uit. Sportieve activiteiten zijn er dan ook zeker weten te doen.

  • Zeilen
  • Kanovaren
  • Vlotten bouwen en varen
  • Wandelen
  • Fietsen

Wanneer u een paar uur met de kano vaart op de Kraaijenbergse Plassen, dan bent u lekker sportief bezig en tegelijkertijd kunt u genieten van de prachtige natuur. Kanovaren kan bij ons met groepen van 12 tot en met 24 personen. In een kano passen twee tot drie personen. Wilt u onderweg aanleggen en gezellig gaan lunchen? Dan regelen wij met alle plezier een picknick voor u.

Samen vlotten bouwen kan ook erg leuk zijn. Het blijft altijd iets bijzonders, zeker wanneer u er een wedstrijd van maakt. Dan komt het echt aan op samenwerken, snelheid en behendigheid. Vlotten bouwen kan met groepen van 12 tot en met 30 personen. Wij kunnen samen met u een mooi programma samenstellen. We verhuren ook fietsen waarmee u door het mooie Brabantse, Gelderse of Limburgse landschap kunt fietsen. Wij bieden onder andere een unieke, historische fietsroute die langs de Kraaijenbergse Plassen gaat.

Wilt u in een vakantiewoning in Beers vertoeven en tijdens uw vakantie gebruikmaken van deze geweldige activiteiten? U kunt altijd eens contact met ons opnemen om alle mogelijkheden te bespreken.